صفحه ها
دسته
لیــنک ویژه دانلود موسـقی
دست نوشته های تنهایی من
ترفند
دلتنگی من غم تنهایی
قالب های بلاگفا
موسقی
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 365926
تعداد نوشته ها : 113
تعداد نظرات : 30
Rss
طراح قالب

 بلوتوث شاهراه فایل‌های مبتذل
کارکرد بی‌انکار رسانه‌ای بلوتوث و پیامک سبب می‌شود که این پیام‌ها دارای نوعی اثرگذاری باشند. از پدیده‌ پیامک به‌ عنوان یک رسانه‌ غیررسمی نیز یاد می‌شود. وسیله‌ای که می‌توان با آن اطلاع‌رسانی کرد یا حتی افکار عمومی را شکل داد. شایعه‌سازی در مورد کمیاب شدن چای، قند و شکر، نمک و ...، ابتدا از پیامک‌ها تلفن همراه شروع شد.
اما "بلوتوث" سیستمی است که به مردم امکان می‌دهد فایل‌هایی چون موسیقی، عکس و فیلم را مستقیما با یکدیگر مبادله کنند. این فن‌آوری برخلاف پیامک نیازمند برخورد چهره به چهره‌ دو نفر و ارتباط مستقیم آن‌ها از نزدیک است. این سیستم هم‌اکنون به شاهراه فایل‌های مبتذل بدل شده ا
ست.
نکته‌ مهم دیگر این است که بلوتوث پدیده‌ای کاملاً غیرقابل کنترل است. مخابرات به راحتی می‌تواند پیامک‌ها را بررسی کند، اما کنترل بلوتوث و موارد رد و بدل شده توسط آن به دلیل مشخصات این فن‌آوری غیرممکن است.
کارشناسان امنیتی معتقدند که گستردگی حیرت آور استفاده از بلوتوث حتی ممکن است در مواقعی تبعات امنیتی در پی داشته باشد. مدیر کل روابط عمومی نیروی انتظامی نیز در خصوص معضلاتی که فن‌آوری بلوتوث تلفن همراه در جامعه به وجود آورده است، اظهار می‌دارد: یکی از محورهایی که در راستای اجرای طرح امنیت اجتماعی با آن برخورد خواهد شد، عوامل و افراد سودجویی هستند که اکثراً در مترو و اماکن عمومی، اقدام به انتشار بلوتوث‌های مخرب می‌کنند.

بلوتوث‌های مخرب، امنیت اجتماعی را تحت تأثیر قرار می‌دهد
وی با تأکید بر این‌که بلوتوث‌های مخرب، امنیت اجتماعی را تحت تأثیر قرار می‌دهد، خاطرنشان کرد: پلیس در صورت مشاهده‌ بلوتوث‌بازها با آن‌ها برخورد قاطع خواهد داشت.

خداحافظ حریم خصوصی!

به اعتقاد بسیاری در حال حاضر فضای مجازی بیشتر از هر مسئله‌ای زندگی خصوصی و یا همان حریم خصوصی انسان‌ها را مورد تهدید قرار داده است. گرفتن تصویر بدون اطلاع افراد توسط تلفن همراه در حوزه‌ خصوصی و انتشار این تصاویر در حوزه‌های عمومی و یا تهدید به انتشار این تصاویر و باج‌گیری از طریق آن، انتشار تصاویر مربوط به جشن‌های خصوصی، انتشار آسان تصاویر ناهماهنگ با عرف جامعه و مواردی از این قبیل، نمونه‌ ای از تخریب حریم خصوصی توسط این رسانه های دیجیتال است.
بنظر می رسد برخورد مراجع قضایی و انتظامی با انتشار این بلوتوث ها در سطح جامعه تنها به عنوان یک مسکن مفید است و تا زمانی که این تکنولوژی، بدون فرهنگ استفاده جلوتر از انسان در حال حرکت است این تخریب و در نهایت خداحافظی با حریم خصوصی ادامه خواهد داشت.
منبع : شبکه خبری برنا



دسته ها :
سه شنبه بیست و نهم 11 1387
X