صفحه ها
دسته
لیــنک ویژه دانلود موسـقی
دست نوشته های تنهایی من
ترفند
دلتنگی من غم تنهایی
قالب های بلاگفا
موسقی
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 376145
تعداد نوشته ها : 113
تعداد نظرات : 30
Rss
طراح قالب

رمز بایوس

همانطور که مى دانید یکى از سدهایى که براى جلوگیرى از دسترسى افراد به سیستم مى تواند مورد استفاده قرار گیرد قرار دادن رمز عبور بر روى بایوس برد اصلى است. بدین منظور کافى است که هنگام راه اندازى کامپیوتر وارد تنظیمات Setup شده و رمز عبور موردنظر را براى دسترسى به Setup و یا سیستم تعیین کنید. اگرچه با توجه به نوع برد اصلى طریقه وارد شدن و تنظیمات مربوط به Setup متفاوت است ولى به عنوان راهنمایى این موارد براى یک نوع برد اصلى با بایوس Award شرح داده مى شود.
• • •

• قرار دادن رمز بایوس
جهت قرار دادن رمز عبور بر روى برد اصلى با بایوس
Award، ابتدا باید وارد Setup شوید. بدین منظور هنگام راه اندازى کامپیوتر کلید Del را از روى صفحه کلید فشار دهید (زمان فشار دادن این کلید توسط خود سیستم با ظاهر شدن پیغامى در پایین صفحه هنگام بوت شدن کامپیوتر اعلام مى شود). در صفحه تنظیمات Setup از ناحیه سمت راست بر روى گزینه Set Password قرار گرفته و کلید Enter را فشار دهید (لازم به یادآورى است که بدین منظور باید از کلیدهاى حرکتى صفحه کلید استفاده شود). در پاسخ به پیغام سیستم رمز عبور مورد نظر را وارد کرده و جهت حصول اطمینان از صحت رمز وارد شده مجدداً آن را در پنجره بعد تکرار کنید. پس از انجام موفقیت آمیز مراحل فوق تعیین رمز عبور بر روى Setup کامپیوتر شما انجام شده است. البته رمز تعیین شده صرفاً براى ورود به Setup بوده و اشخاص مختلف براى کار با سیستم با مانعى مواجه نخواهند شد. جهت اعمال رمز عبور تعیین شده به کل سیستم، از منوى اصلى Setup و از ناحیه سمت چپ، گزینه Advanced BIOS Features را انتخاب کنید. در صفحه ظاهر شده مقدار مربوط به Security Option را از حالت Setup به System تغییر دهید (بدین منظور بر روى گزینه مورد نظر قرار گرفته و کلید Page Down را فشار دهید). با فشردن دو بار کلید Esc از Setup خارج شده و در پاسخ به پیغام سیستم مبنى بر ذخیره تغییرات انجام شده پاسخ مثبت دهید. از این پس هنگام راه اندازى سیستم و قبل از بارگذارى سیستم عامل رمز عبور تعیین شده درخواست خواهد شد.

• حذف رمز بایوس
در صورتى که مایل به حذف رمز عبور تعیین شده بر روى کامپیوتر هستید (لازمه این کار اطلاع از رمز فعلى است) مجدداً همانطور که ذکر شد وارد
Setup شده (براى وارد شدن به Setup باید رمز عبور تعیین شده قبلى را در پاسخ به پیغام سیستم وارد کنید) و بر روى گزینه Set Password کلید Enter را فشار دهید. در پاسخ به پیغام سیستم مبنى بر تعیین رمز عبور فقط کلید Enter را به تنهایى فشار دهید. پیغام Password Disabled نمایانگر حذف رمز عبور تعیین شده است.

• کشف رمز بایوس
اگر رمز عبور تعیین شده را فراموش کرده اید زیاد جاى نگرانى وجود ندارد. راه هایى براى دسترسى مجدد به کامپیوتر وجود دارد که براى اطلاع شما دوستان گرامى در زیر درج مى شود.

روش اول- استفاده از شاه کلید: رمزهاى عبور زیر را بر روى کامپیوتر مورد نظر آزمایش کنید. بسیارى از بردهاى اصلى موجود در بازار با یکى از رمزهاى زیر باز خواهند شد.
AWARD SW, AWARD_SW, Award SW, AWARD PW, _award, awkward, J64, j256, j262, j332, j322, 01322222, 589589, 589721, 595595, 598598, HLT, SER, SKY_FOX, aLLy, aLLY, Condo, CONCAT, TTPTHA, aPAf, HLT, KDD, ZBAAACA, ZAAADA, ZJAAADC, djonet, AMI, A.M.I., AMI SW, AMI_SW, BIOS, PASSWORD, HEWITT RAND, Oder, LKWPETER, lkwpeter, BIOSTAR, biostar, BIOSSTAR, biosstar, ALFAROME, Syxz, Wodj

• روش دوم _
Clear CMOS: معمولاً اکثر بردهاى اصلى داراى Jumper است که با کمک آن مى توانید اطلاعات موجود در CMOS از جمله رمز عبور را پاک کنید (جهت اطلاع از محل قرارگیرى این Jumper و تنظیم آن به دفترچه راهنماى برد اصلى مراجعه کنید).

• روش سوم- خارج کردن باترى: یکى از روش هاى نسبتاً قطعى براى حذف رمز عبور درآوردن باترى برد اصلى و جازدن مجدد آن است. با درآوردن باترى به طور موقت اطلاعات موجود در
CMOS از جمله رمز عبور حذف خواهد شد.
روش هاى دیگرى مانند استفاده از فرمان
Debug و یا عوض کردن CMOS نیز وجود دارد که به دلیل کمبود جا از ذکر آنها خوددارى مى شود.
جمعه چهارم 2 1388
     تعمیر  چاپگر های سوزنی
1-ریبون جوهرمعمولا در چاپکر های سوزنی مورد استفاده قرار می گیرد.
2-چاپگرهای سوزنی معمولا در مقایسه با دیگر چاپگر ها صدای بیشتری را تولید می کنند.
3-در چاپگر های سوزنی،هد چاپگرپس از برخورد با ریبونجوهر به کاغذ ضربه می زند.
4-درچاپگر های سوزنی می توان از کاغذ های سوراخ دار استفاده کرد.
5-اصطلاح cpsمخفف عبارت characters per secondاست.
6-چاپگرهای سوزنی ضربه ای هستند.
7-daisy wheelاولین چاپگر هایی اند که به بازار عرضه شدند.
8-تغذیهTractor+غلتک نورد(Platen)+کابل هد چاپ +مکانیسم تغذیه کاغذ(tractor feed)+استپرموتور+واحد کنترل الکترونیکی(ECU)+ریبون جوهر از جمله بخش های اصلی یک چاپگر سوزنی محسوب می شوند.
9-در چاپگر های سوزنی قدیمی ازهد 9پینی  و در چاپگر های سوزنی جدیداز هد24پینی استفاده می شود.
10-در چاپگر های daisy wheel ،کاراکترهاروی میله های یک دایره چرخان قرار می گرفتد.
11-چاپگر های daisy wheel ،فقط یک نوع فونت را پشتیبانی می کنند.
12-اگر صفحه پرینت خروجی دارای کاراکتر های به هم ریخته باشد یا بخش هایی از آن حذف شده باشد باید برای حل این مشکل←کابل داده چاپگر را چک کنیم+حافظه چاپگر را پاک کنیم+کاهش تفکیک پذیری صفحه پرینت خروجی  را انجام دهیم.
13-معمولا علاوه بر منبع تغذیهACورودی،برای بخش های مختلف چاپگر سوزنی از ولتاژ های تغذیه5ولت و24ولتDCاستفاده می شود هر گونه ایرادی در این بخش،باعث از کار افتادن کلّ چاپگر می شود.
14-استپر موتور برای جا به جا کردن هد در عرض خطوط متوالی به کار می رود که اگر از کار بیفتد،کارتریج هد جا به جا نمی شود و چیزی روی صفحه پرینت گرفته نخواهد شد.
15-متداولترین چاپگر های ضربه ای که کماکان مورد استفاده قرار می گیرند ،همان چاپگر های سوزنی هستند ،البته قبل از آنها یکسری چاپگر های چرخ وفلکی و ماتریس نقطه ای نیز به بازار عرضه شدند که امروزه دیگر متداول نیستند.   
دسته ها : علوم وفنون
جمعه چهارم 2 1388
X