صفحه ها
دسته
لیــنک ویژه دانلود موسـقی
دست نوشته های تنهایی من
ترفند
دلتنگی من غم تنهایی
قالب های بلاگفا
موسقی
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 377482
تعداد نوشته ها : 113
تعداد نظرات : 30
Rss
طراح قالب
سعید تائب(1) 

* مؤلفه هاى قدرت برون مرزى ایران در دهه چهل و پنجاه شمسى، با کدام عناوین قابل توضیح است و اصولا جایگاه ایران در نظام دوقطبى را چگونه باید بررسى نمود؟ طبعاً این بررسى مدخلى در جهت شناسایى زمینه هاى بین المللى پیروزى انقلاب اسلامى خواهد بود. 
* درباره مؤلفه هاى قدرت برون مرزى ایران، به عنوان یک کشور یا حکومت، باید ابتدا ایران را به مثابه جزئى از نظام بین الملل در نظر گرفت و سپس مؤلفه هاى قدرت در آن نظام را مورد ارزیابى قرار داد. درک چگونگى شکل گیرى این نظام، در درک وضعیت ایران پس از جنگ جهانى دوم و در دهه هاى چهل و پنجاه شمسى بسیار مهم است. در نظام دو قطبى بعد از جنگ جهانى دوم، امریکا و شوروى رهبران دو قطب گردیدند و سیاست ها و خواسته هاى خود را بر دیگر کشورها تحمیل نمودند. پیروزى و موفقیت این دو کشور، خصوصاً امریکا معلول اشتباهات و کاستى هاى استراتژیک (راهبردى) انگلستان و دیگر کشورهاى اروپایى و حتى شوروى بود. بررسى وضعیت اقتصاد سیاسى جهان در اواخر قرن نوزدهم و اوایل قرن بیستم نشان مى دهد که انگلستان در رهبرى جهان سرمایه دارى دچار یک اشتباه استراتژیک مى شود. در واقع، درک نادرست دولتمردان و صاحبان قدرت سیاسى و اقتصادى جهان در آن زمان، در این بود که توسعه و رشد روابط تولید اقتصادى کشورهاى صنعتى را در تعارض با رشد روابط صنعتى و سرمایه دارى در کشورهاى دیگر مى دیدند. آن ها، خصوصاً انگلستان، به دیگر کشورهاى جهان ـ که بعدها جهانسوم نامیده شدند ـ تنها به مثابه تأمین کنندگان مواد خام، نیروى کار ارزان و بازارهاى محدود مصرفى مى نگریستند. آن ها بخوبى ماهیت سیستم سرمایه دارى را، که بر اساس رشد و توسعه تفوق ناپذیر استوار بود، تشخیص ندادند; در رشد سیستم سرمایه دارى، مرزهاى سیاسى مانعى اساسى محسوب نمى شوند و به همین دلیل، چنانچه سرمایه دارى در بخشى از جهان رشد کند، ادامه حیات آن در گرو رشد و توسعه روابط سرمایه دارى در دیگر نقاط جهان است. جالب اینجاست که نظریه پردازان مارکسیست از دیدگاه تئوریک به این واقعیت پى برده بودند، اما لنین از لحاظ عملى دچار اشتباه مى شود. در واقع دلیل سقوط امپراتورى بریتانیا را در تنگ نظرى و محدود اندیشى دولتمردان آن کشور و خوددارى از توسعه روابط تولید اقتصادى سرمایه دارى در نقاط دیگر جهان باید جستجو کرد. به بیان دیگر، در عین این که سرمایه دارى غربى در این دوره به بسط و توسعه حوزه هاى منافع خود مى اندیشید، به کشورهاى غیر صنعتى به مثابه حاشیه کارپذیرِ بلوک سرمایه دارى مى نگریست. 
* یعنى همان مسئله اى که لنین به آن مى گوید: امپریالیسم، آخرین مرحله سرمایه دارى!. 
* ولى اشتباهى که لنین مرتکب گردید این بود که امکان و گسترش دامنه و وسعت سرمایه دارى را به خوبى تشخیص نداد. آن ها، در آن زمان، نمى دانستند که تا کى و تا کجا سرمایه دارى مى تواند گسترش پیدا کند. به همین خاطر امیدوار بودند که با انقلابى که در داخل کشورشان صورت گرفته و بعد، گسستن دیگر حلقه هاى ضعیف سرمایه دارى در نقاط دیگر، جهان به سوسیالیسم روى مى آورد و سرمایه دارى به «زباله دانى تاریخ» خواهد پیوست. آن ها بدرستى نمى دانستند که چگونه باید جلو پیشرفت سرمایه دارى را بگیرند. اشتباه لنین، در واقع عدول او از تئورى هاى اولیه مارکسیسم بود. این نظریه ها باور دارند که گسترش سیستم سرمایه دارى یک جبر تاریخى است و لنین عملا، از این باور اولیه مارکسیست ها عدول کرد. این جبر تاریخى بدان معناست که هیچ نظامى نمى تواند ساقط شود، مگر این که به رشد نهایى خود (کیفى و کمى) رسیده باشد. لنین رشد نهایى سرمایه دارى را در اوایل قرن بیستم اشتباه تشخیص داده بود. 

یکى از رازهاى موفقیت آمریکاییان، پس از جنگ جهانى دوم، کشف استراتژى لازم براى گسترش همه جانبه سرمایه دارى بود. همراه با این گسترش، امریکا حاکمیت خودش را در صحنه جهانى در میدان هاى جدیدى به اجرا گذاشت. تفاوت اصولى بین امریکا و انگلستان در همین نکته بود; سرمایه دارى امریکا توسعه اقتصاد و صنعت خود را در گرو توسعه سرمایه دارى جهانى مى دید. یعنى تا زمانى که سرمایه دارى در صحنه جهانى توسعه پیدا نکند، امریکا نیز توانمندى هایش محدود خواهد ماند; همانند سرنوشتى که بر سر انگلستان در قرن نوزدهم آمد. امریکا از این زاویه به موضوع مى نگریست. اما تفاوت دیگرى هم بین امریکا و انگلستان وجود داشت; انگلستان مى خواست از امکانات جهانى یعنى مواد اولیه ارزان، نیروى کار ارزان و نهایتاً بازارهاى وسیع، براى گسترش اقتصاد خود استفاده کند. و البته این بهرهورى را در یک ساختار سرمایه دارى نمى خواست (یعنى همان شیوه استعمار کهنه را دنبال مى کرد)، ولى امریکاییان نظر دیگرى داشتند. 
امریکاییان معتقد بودند که تداوم سرمایه دارى در کشورشان صرفاً از طریق استفاده از مواد اولیه، نیروى کار ارزان و بازار، میسر نمى گردد; مواد اولیه و نیروى کار در یک فرآیند کار سرمایه دارى، توسعه پذیر است و در غیر این صورت به برخى از محدودیت ها خواهد رسید. یعنى این عناصر اقتصادى در قالب روابط مبتنى بر سرمایه دارى قادر به گسترش مى باشند و این بدان معناست که تا زمانى که منابع اولیه، نیروى کار و بازار مصرفى، در فضا و روابط سرمایه دارى قرار نگیرند منابعى محدود هستند و اجازه توسعه کل اقتصاد را نمى دهند. به همین دلیل، قبل از جنگ جهانى دوم، به این نظریه رسیدند که به جاى توسعه نفوذ و قدرت سرمایه داران در جهان، باید «روابط سرمایه دارى» در سراسر جهان گسترش پیدا کند. به همین جهت، بعد از جنگ جهانى دوم، نظام و روابط تولیدى سوسیالیستى را، تنها مانع بر سر راه توسعه سرمایه دارى مى دیدند. از این رو، آن ها در کنار مهار فیزیکى و امنیتى شوروى (که محور سیاست خارجى امریکا بعد از جنگ جهانى دوم بود) مهار سیستماتیک دیگرى را نیز مدنظر داشتند; مهار توسعه روابط تولیدى سوسیالیستى. در نتیجه، با موفقیت در این مهار است که سرمایه دارى در جهان، روبه توسعه و گسترش مى گذارد. اگر به نقشه جهان در روز بعد از خاتمه جنگ جهانى دوم بنگریم، مى بینیم که روابط اقتصادى سرمایه دارى فقط در آمریکاى شمالى، اروپا و چند جزیره، مثل ژاپن، استرالیا و زلاندنو، حاکم است. از این زمان، هدف امریکا گسترش جهانى سرمایه دارى، یا به عبارت دیگر، سرمایه دارى از نوع امریکایى است. از طریق این گسترش است که امریکا مى تواند حاکمیت سیاسى خودش را بر جهان تحمیل کند. به عبارت دیگر، تبدیل سلطه سیاسى (ناشى از پیروزى جنگ) به سلطه اقتصادى، و نهایتاً باز هم افزایش سلطه سیاسى، از اهداف اصلى امریکاییان در تمام دهه هاى بعد از جنگ جهانى دوم است. 
در آن زمان، وقتى که امریکاییان به جهان مى نگریستند، مى دیدند که خارج از اروپا، امریکاى شمالى و آن چند جزیره، تنها چند کشور دیگر آمادگى گذار به مرحله سرمایه دارى را دارند; البته همان سرمایه دارى اى که ما آن را سرمایه دارى وابسته مى نامیم. ایران به لحاظ شرایط خاص اقتصادى، سیاسى و جغرافیایى اش یکى از بهترین کشورهاى غیر سرمایه دارى براى پذیرش این استراتژى امریکا در صحنه جهان بود. ایران داراى ویژگى هاى خاصى براى امریکاییان بود; این کشور نه تنها یکى از حلقه هاى ضرورى براى مهار فیزیکى و نظامى توسعه شوروى به حساب مى آمد، بلکه به دلیل تأخیر و توقف یکصد ساله و نیز در عین حال، دارا بودن شرایط اولیه توسعه اقتصادى، یکى از بهترین کشورهاى جهان سوم بود که مى توانست سرمایه دارى را در کشور خود توسعه بدهد. بنابراین، وظیفه امریکا و یا منافع ملى آمریکا، از دید سرمایه داران آن کشور، در قبال ایران این بود که از یک طرف، با اجراى مهار نظامى ـ امنیتى شوروى در ایران، توسعه سیاسى ـ نظامى شوروى را محدود سازد، و از طرف دیگر، با توسعه روابط سرمایه دارى در ایران، توسعه روابط سوسیالیستى را در کشورهاى جنوبى شوروى مهار نماید. این دو مهار، منجر به توسعه سلطه اقتصادى و سیاسى امریکا در ایران و دیگر کشورهاى منطقه نیز مى شد. در بخش نظامى، پیمان بغداد ـ و بعد سنتو ـ و افزایش توانمندى هاى نظامى ایران عهده دار مهار نظامى ـ امنیتى شوروى بود. در بخش اقتصادى و سیاسى نیز توسعه سرمایه دارى امریکا در ایران، به صورت یک سرمایه دارى وابسته، مبناى استراتژى آن کشور گردید. بنابراین در دو دهه چهل و پنجاه، ایران داراى شاخص هاى بسیار ویژه اى در تعریف منافع امریکا و طبیعتاً محاسبات جهانى بود و به یکى از مهم ترین نقاط رقابت و برخورد دو نظام اقتصادى ـ سیاسى و دو قطب ایدئولوژیک و امنیتى تبدیل گردید. 
* این که امریکا به این نظریه مى رسد که روابط سرمایه دارى را گسترش بدهد، آیا صرفاً برداشت حضرت عالى است یا شواهد مستندى هم براى آن موجود است؟. 
* اگر اتفاقات و تصمیم گیرى هایى را که منجر به اجراى «انقلاب سفید» شد مورد تحلیل قرار بدهیم، مى توان به نتیجه بالا رسید. به طور مشخص، تمام آن سیاست هاى مورد تائید و تشویق، اگر نگوییم دستور، دست کم همسو با منافع امریکا بود انقلاب سفید دقیقاً در راستاى گسترش روابط سرمایه دارى طراحى شد و به اجرا در آمد. 
* این برداشت هم وجود داشت که ما مى خواهیم با اجراى این برنامه ها از گسترش . 
حوزه کمونیسم جلوگیرى کنیم و آسیب پذیرى کشورهاى همجوار با آن را کاهش دهیم. یعنى از غلطیدن این کشورها به دامن کمونیسم جلوگیرى بکنیم تا این که روابط سرمایه دارى را گسترش بدهیم.


دسته ها : انقلاب اسلامی
جمعه هجدهم 11 1387
محمدعلى اکبرى (1) 

غلامحسین زرگرى نژاد (2) 

* در پاره اى از تحلیل ها، جنبش تنباکو، نهضت مشروطه، جریان ملى شدن نفت و قیام 15 خرداد مقاطعى هستند که سیر تاریخى معینى را براى انقلاب اسلامى رقم مى زنند; اگرچه نحوه تحلیل و دخول و خروج در بحث به گونه هاى مختلفى شکل گرفته، ولى روند تاریخى و چگونگى تأثیرگذارى این وقایع تا مرحله تحقق انقلاب اسلامى مسئله اى است که فکر مى کنم کمتر مورد تأمل جدى قرار گرفته است; آیا این تأثیرگذارى در مقوله هاى جامعه شناختى باید دنبال شود یا در ابعاد روان شناختى، و یا به لحاظ سیاسى باید مورد مطالعه قرار گیرد؟ اساساً پیشینه تاریخى انقلاب اسلامى را از کجا باید شروع کرد و نسبت هر یک از مقاطع تاریخى را، اعم از این که به عنوان عامل قریب یا عامل بعید تحلیل شود، با انقلاب اسلامى و نحوه تأثیرگذارى شان را بر آن به چه شکلى مى توان تبیین نمود؟ 
زرگرى نژاد: تصور بنده این است که اگر مفهوم پیشینه و آغاز انقلاب اسلامى را به لحاظ ابعاد مختلف آن معنا کنیم که از چه جهت ما به ریشه هاى تاریخى انقلاب اسلامى ایران نگاه مى کنیم، بحث روشن تر خواهد شد; آیا از جهت مبانى فکرى، ریشه یابى تاریخى مى کنیم و به دنبال پیدا کردن اصول، پایه ها، استوانه ها و آرمان هاى تفکر انقلاب اسلامى هستیم، یا به لحاظ ربط داشتن به حوادث گذشته ریشه یابى مى کنیم و به طور مشخص سوابق اجتماعى عمومى انقلاب را در قالبى از زنجیره

دسته ها : انقلاب اسلامی
جمعه هجدهم 11 1387
دفتر اوّل : انقلاب بهمن; زمینه هاى تاریخى، روحانیت و آرمان تشیع

گفتار یکم: سه موج حادثه ساز تا انقلاب دینى 

گفتار دوم: نهضت ها و جنبش هاى معاصر و انقلاب اسلامى (از منظر روش شناختى) 

گفتار سوم: انقلاب اسلامى در پرتو تحولات تاریخ معاصر 

گفتار چهارم: انقلاب; آرمان شیعه، امام خمینى و حکومت اسلامى 

پیوست: انقلاب اسلامى، روحانیت و امام خمینى 

گفتار پنجم: مذهب، نیروهاى اجتماعى و رهبرى امام خمینى در انقلاب اسلامى 

اشاره 

مطالعه انقلاب اسلامى ایران با رهیافت «تحلیل حوادث و رخدادهاى تاریخى»، از مبادى زمانى مختلف و با تأکید بر رویدادهاى تاریخى گوناگون، دنبال کردنى است. برخى با اتکا به چنین رهیافتى، ریشه حوادث را به دهه هاى دور و تاریخ بعید انقلاب مى کشانند و تحولات یکصد سال اخیر ـ دست کم از مشروطه به این سو ـ را مبناى بحث خود قرار مى دهند. برخى نیز البته، این بعید اندیشى را تا دوران صدر اسلام و بلکه تا قبل از آن باز پس مى برند. در این گفتار، گفتگو از تحولات سالهاى نخستین دهه چهل آغاز مى شود و طرح مسئله «انجمن هاى ایالتى و ولایتى»، «اعطاى حق رأى به زنان» و سپس «طرح اصلاحات شاه» و «لایحه کاپیتولاسیون»، سرآغازها و نقاط عطف تحولات منتهى به انقلاب تفسیر مى شود. دور جدید خفقان در دهه چهل و بررسى نقش مذهبى ها، دکتر على شریعتى، نهضت آزادى و فدائیان خلق فصل دیگر این گفتگو است. در عین حال، سخن از سرنوشت نهضت در خارج از کشور، شکل گیرى مبارزات مسلحانه در دهه پنجاه و بررسى نقش طبقات مختلف جامعه و رهبرى انقلاب از مسائل عمده دیگرى است که در این گفتار، به محضر خواننده عرضه خواهد گشت.

دسته ها : انقلاب اسلامی
جمعه هجدهم 11 1387
استارت سریع! 

اگر عمل Shutdown در کامپیوتر درست انجام نشود، کامپیوتر در استارت بعدی،
برای اینکه هارد را از لحاظ داشتن خطا یا اشتباه چک کند، با برنامه Scandisk 
استارت می شود که مستلزم صرف زمانی طولانی است. برای اینکه از اجرا 
شدن Scandisk جلوگیری کنید، به ترتیب زیر عمل کنید: 

از منوی استارت بر روی Run کلیک کرده و بعد دستور msconfig را اجرا کنید. 
سپس قسمت system configuration programs را باز کنید 
و در قسمت Register، general کلیک کنید و سپس فرمان :
“ Scandisk after error by shutdown disabled “ را فعال کنید.
 در آخر، همه پنچره ها را با دستور ok ببندید و ویندوز را دوباره استارت کنید. 

از کار انداختن پخش آهنگ هنگام بالا آمدن سیستم !


گر کامپیوتر شما هنگام بالا آمدن سیستم، آهنگ پخش می کند، 
در صورتی که آن را از کار بیندازید، کامپیوتر سرعت بیشتری خواهد داشت. 
برای این کار، به ترتیب از Start/Settings/Control Panel،
 قسمت Sounds and Multimedia را انتخاب کنید.
 پس از آن، پنچره ای باز می شود. در آنجا مشخص شده است
که کدام قسمتها به همراه پخش آهنگ عمل می کنند.
 قسمتهایی که با پخش آهنگ همراه هستند، علامت بلند گویی
 را در کنار خود دارند بر روی قسمتهایی که می خواهید پخش آهنگ
آنها را غیرفعال کنید، مارک بزنید. سپس از منوی Name که در زیر 
آن قرار گرفته است، دستور None را انتخاب کنید. 

لغو دستور اجرای اتوماتیک برنامه ها !

سیاری از برنامه هاهنگام استارت به طوراتوماتیک اجرامی شوند.
 آیا شما واقعاً به همه آنها احتیاج دارید؟ برای اینکه از استارت شدن
اتوماتیک این برنامه ها جلوگیری کنید، از منوی استارت،
Run را انتخاب کرده و سپس دستور msconfig را اجرا کنید.
از طریق Register و بعد “ Auto Start “ قادر نخواهید بود
 که برنامه مورد نیاز خود را به صورت مجزا انتخاب کنید، 
بلکه فقط می توانید علامت تیک (P) یا ضربدر (×) را از جلوی 
برنامه هایی که نمی خواهید اجرا شوند، بردارید. 
 
پاک کردن برنامه ها !

ما همواره برنامه هایی را از اینترنت Download می کنید.
 برای پاک کردن آنها از برنامه Uninstall استفاده کنید، 
 که آن را می توانید به ترتیب از Start/Settings/Control Panel 
 تحت نام Add/Remove Programs پیدا کنید. 
برنامه ای را که می خواهید پاک کنید، مارک بزنید و بعد بر روی
 آیکون Add/Remove کلیک کنید. بدین ترتیب، برنامه به طور کامل 
از کامپیوتر شما پاک می شود
 

ایمیل های قدیمی را پاک کنید !

ایمیل هایی که به خصوص با فایل های پیوست شده
  ( عکس، فیلم و فایل های موسیقی ) ارسال شده اند،
 سرعت و قدرت کامپیوتر را کاهش می دهند. به همین دلیل،
 تمام ایمیل های خود را به طور کامل بررسی کنید و آنهایی را که
 دیگر احتیاجی ندارید، پاک کنید. 


Defragment کردن هارد !

ا دستور Defragment، هارد کامپیوتر خود را مرتب کنید. 
 خود این کار، زمان می برد، ولی در عوض، سرعت کامپیوتر شما را 
 بالا خواهد برد.برای این کار از منوی استارت
 Programs/Accessories/System tools/Disk 
 
Defragmenter را کلیک کنید. 

نکته: پس از شروع عمل Defragment، کامپیوتر را به حال خود بگذارید
  و هیچ کار دیگری با آن انجام ندهید. 
 
عکس زمینه را غیر فعال کنید!

این عکسها با وجود همه جذابیتی که دارند قدرت و سرعت کامپیوتر 
 را کم می کنند. بنابراین، بهتر است که عکس پیش زمینه را بردارید. 
 برای این کار با کلیک راست ماوس بر روی صفحه Desktop، Properties 
 را انتخاب کنید و در قسمت Background، دستور None را انتخاب کنید. 

 
فایل های موقت و آدرس های اینترنتی موجود در حافظه موقت را پاک کنید !

در حالی که در اینترنت مشغول جستجو هستید،
 Browser مثلاً (Internet Explorer) کپی سایت های بازدید شده 
 را بر روی هارد قرار می دهد. این کار، عمل جستجو را تسریع می کند،
 اما به تدریج مقدار زیادی اطلاعات جمع می شود که سرعت 
 کامپیوتر را کم می کند. بنابراین، بهتر است که این فایل ها را پاک کنید.
 در Browser، از منوی بالای صفحه، Tools و سپس Internet Options 
 را انتخاب کنید و آن گاه بر روی Delete Files، Delete Cookies کلیک کنید. 

 
کاهش ظرفیت فایل ها و آدرس های اینترنتی که در کامپیوتر ذخیره می شوند !

کوچک کردن هر روز فایل های موقت و آدرس های اینترنتی ،
 واقعاً اعصاب را خسته می کند. شما می توانید Cashe خود را طوری
 تنظیم کنید که فقط اطلاعات کمی را بتوانید ذخیره کنید. 
برای این کار در Browser، Tools و سپس Internet Option را انتخاب کنید.
  در پنجره باز شده بر روی قسمت Settings کلیک کنید.
 در آنجا قسمت Amount of disk space to use را برابر مقدار 1MB تنظیم کنید. 
 

به روز کردن ویندوز !

رکت مایکروسافت به طور مرتب نسخه های update ویندوز خود را برای
 کاربرانش ارائه می دهد. در نتیجه، قادر خواهید بود که درایوها و
 فایل های جدید را به صورت رایگان Download کنید. از منوی استارت،
 قسمت Windows update را انتخاب کنید. با این کار، ویندوز نصب شده 
 بر روی کامپیوتر شما update خواهد شد. 
جمعه هجدهم 11 1387
دکتر منوچهر قارونی در گفت و گو با خبرنگار سلامت نیوز اظهار داشت : در زمستان عروق بدن برای اینکه به دلیل سرما حرارت خود را از دست ندهند دچار انقباض و تنگی شده و بیشتر در معرض سکته قرار دارند.

وی افزود : پوشیدن لباس گرم مثل پالتو و شالگردن برای محافظت در برابر سرما کافی نیست چرا که وقتی هوای سرد به دهان و بینی فرد بخورد باعث انقباض کل عروق بدن شد ه و مقاومت عروق بالا می رود که این مسئله را با انجام یک آزمایش می توان ثابت کرد.

این متخصص قلب و عروق در همین رابطه توضیح داد : اگر یک انگشت خود را در آب سرد بگذارید تمام بدن احساس سرما می کند و بالعکس اگر انگشتتان رادر آب گرم بگذارید تمام بدن گرم شده و عرق می کنید. 

وی گفت : بیماران قلبی در ساعات اول روز بیشتر در معرض خطر قرار دارند. هوای کثیف روز گذشته در طول شب که هوا سرد است به نقاط پایین حرکت کرده و به سطح تنفس انسان می رسد. وقتی که شخص صبح زود از منزل خارج می شود در مجاورت این هوای سرد و کثیف قرار می گیرد بیشتر در معرض خطر سکته قلبی قرار می گیرد.


چهارشنبه شانزدهم 11 1387
دکتر منوچهر قارونی در گفت و گو با خبرنگار سلامت نیوز اظهار داشت : وقتی از خواب بیدار می شوید ،بدن در حالت استراحت نسبی است لذا وقتی ناگهان شروع به ورزش می کنید قلب آمادگی این فعالیت را ندارد در نتیجه دچار عوارض و خطر می شود.

وی گفت : قلب مانند موتور اتومبیلی است که ابتدا در حال سکون برای مدتی باید روشن باشد تا آماده حرکت شود و بتواند باسرعت بالا حرکت کند یا ورزشکاران که قبل از ورود به میدان ورزش ابتدا بدن خود را با ورزش های سبک گرم می کنند تا بتوانند ورزشهای سنگین را انجام دهند.

این متخصص قلب با بیان اینکه ورزشهای سبک صبگاهی برای جوانان مناسب است خاطر نشان کرد:شروع فعالیت در صبح زود برای افراد سالخورده و مبتلایان به بیماری قلبی ،خطرناک ترین زمان است و بهترین زمان برای ورزش در این افراد از ساعت 10 صبح تا 4 بعد از ظهر می باشد .این افراد هرگز در ساعت 6 صبح نباید ورزش کنند.


دسته ها : علمی - ورزشی
چهارشنبه شانزدهم 11 1387
در این ترفند قصد داریم به معرفی یک شوخی کوچک در نرم افزار Internet Explorer بپردازیم. در این ترفند شما میتوانید با استفاده از یک کد ، برای چند ثانیه اینترنت اکسپلورر را تبدیل به یک زلزله چند ریشتری کنید! 
بدین منظور:

نرم افزار Internet Explorer را اجرا کنید.
اکنون کافی است کد جاوای زیر را در قسمت آدرس بار Copy & Paste کنید و نهایتأ Enter کنید:
 
javascript:function Shw(n) {if (self.moveBy) {for (i = 35; i > 0; i--) {for (j = n; j > 0; j--) {self.moveBy(1,i);self.moveBy(i,0);self.moveBy(0,-i);self.moveBy(-i,0); } } }} Shw(6)
(دقت کنید تمام خطوط کد را کپی کنید به طوری که در برنامه ظاهر شود) 
و اکنون منتظر زلزله چند ریشتری باشید! نظر یادتون نره...

دسته ها : ترفند ویندوز
چهارشنبه شانزدهم 11 1387
مطمئنأ شما نیز پس از نصب بسته نرم افزاری آفیس ، با نرم افزار Microsoft Office Excel برخورد داشته اید. اکسل نرم افزاری قدرتمند برای محاسبه ، مدیریت و تحلیل داده ها می باشد. بسیاری از کاربران عملیات آماری و اعدادی خود را با این نرم افزار انجام میدهند. اکنون قصد داریم به معرفی 3 ترفند بسیار کاربردی در اکسل بپردازیم. این ترفندها عبارتند از "کشیدن چارت در چند ثانیه" ، "کپی کردن Chart Formats" و "لینک کردن Autoshape و Textbox با اطلاعات داخل سلول". یقینأ استفاده از این ترفند میتواند کار با اکسل را برای شما آسان تر و بهینه تر نماید. 

کشیدن چارت در اکسل در چند ثانیه
در واقع در دو مرحله بسیار ساده شما میتوانید به سرعت یک چارت در اکسل بکشید:
1- یک سلول را در میان جدولی که میخواهید اطلاعات آن به شکل چارت رسم شود انتخاب کنید.
2- کلید F11 را فشار دهید. 
چارت شما آماده است ! اکسل چارت شما را در یک Chart Sheet جدید ایجاد میکند. شما میتوانید سایر تنظیمات را طبق روش معمول انجام دهی
د. 

کپی کردن Chart Formats در اکسل

همانگونه که میدانید تنظیمات مربوط به فرمت چارتها در اکسل بسیار وقت گیر و گاه کسل کننده است. آیا تا به حال چارتی را در اکسل ایجاد کرده اید که به نظرتان فرمت مناسب و ایده آلی داشته باشد و دوست داشته باشید سایر چارتهایی که ایجاد میکنید یا قبلا کشیده اید همین فرمت را داشته باشند؟ در این ترفند روش بسیار ساده ای را برای کپی کردن Chart Formats حتی بین فایلهای مختلف معرفی خواهیم کرد.
1- چارتی که فرمت دلخواهتان را دارد انتخاب (select) کنید.
2- با فشردن دو کلید ctrl+C چارت را کپی کنید. 
3- چارت مقصد که میخواهید فرمت آن را تغییر دهید را انتخاب (select) کنید.
4- از منوی edit بالای صفحه گزینه Paste Special را انتخاب کنید.
5- در پنجره ظاهر شده گزینه Formats را انتخاب کرده و Ok کنید. به همین سادگی کلیه فرمتهای چارت شما کپی شد. 

لینک کردن Autoshape و Textbox با اطلاعات داخل سلول در اکسل
آیا تا به حال به مرتبط کردن یک text box یا یک AutoShape به یک سلول نیاز پیدا کرده اید؟ با این ترفند شما می توانید اطلاعات یک سلول را به یک text box یا یک AutoShape بصورت لینک منتقل کنید. 
1- اولا یک text box یا یک AutoShape رسم کنید. 
2- حالا text box یا AutoShape ایجاد شده را انتخاب (select) کنید. 
3- روی formula bar (نوار بالای صفحه که فرمولها در آن نمایش داده میشوند) کلیک کنید و علامت = را تایپ کنید.
4- حال بر روی سلول مورد نظرتان کلیک کنید و کلید enter را فشار دهید. همانطور که مشاهده می کنید اطلاعات سلول مور نظرتان به text box یا AutoShape بصورت لینک منتقل شده است. حالا میتوانید از روشهای معمول format دلخواهتان را به text box یا AutoShape بدهید.


دسته ها : ترفند ویندوز
چهارشنبه شانزدهم 11 1387
یکی از نشانه های کاربران حرفه ای عملکرد سریع آنها توسط کلیدهای میانبر است. میتوان گفت تمامی نرم افزارها این کلیدهای میانبر را برای سهولت کار کاربران دارا هستند. در این ترفند قصد داریم به معرفی تمامی کلیدهای میانبر موجود در بسته نرم افزاری آفیس برای برنامه های Excel , PowerPoint , Word و ... و همچنین نحوه عملکرد هر یک بپردازیم. اگر قصد دارید در زمان خود صرفه جویی کنید این کلیدها را به خاطر بسپرید. 

کلیدهای عمومی
ایجاد یک سند جدید Ctrl+N
فراخوانی یک سند متفاوت Ctrl+O
حرکت میان سندهای باز Ctrl+F6
ذخیره سازی یک سند Ctrl+S
چاپ یک سند Ctrl+P
بستن یک سند Ctrl+W 

کلیدهای میانبر حرکت در سند
یک کلمه جهت نمای راست +Ctrl و جهت نمای چپ +Ctrl
یک پاراگراف جهت نمای بالا +Ctrl و جهت نمای پایین +Ctrl
یک صفحه کامل به بالا Page up
یک صفحه کامل به پایین Page down
ابتدای سطر Home
انتهای سطر End
ابتدای یک سند Ctrl+Home
انتهای یک سند Ctrl+End
یک سطر بالا کلید جهت نمای بالا
یک سطر پایین کلید جهت نمای پایین
یک کاراکتر به سمت راست یا چپ کلیدجهت نمای راست یا چپ
حذف کلمه یا عبارتی در سمت راست (بعد)مکان نما Ctrl+Del
حذف کلمه یا عبارتی در سمت راست (قبل)مکان نما Ctrl+Backspace
حرکت مکان نما به بالای صفحه نمایش Ctrl+Page up
حرکت مکان نما به پایین صفحه نمایش Ctrl+Page down 

کلید های میانبر کار با متن
انتخاب کاراکتر سمت راستی اشاره گر کلیدجهت نمای راست+Shift
انتخاب کاراکتر سمت چپی اشاره گر کلیدجهت نمای چپ+Shift
انتخاب یک واژه کلیدجهت نمای راست+Shift+Ctrl
انتخاب یک سطر Shift+End
انتخاب یک پاراگراف کلید جهت نمای پایین+Shift+Ctrl
اتنخاب تمام سند A+Ctrl
رفتن به یک صفحه مشخص G+Ctrl 

کلید های میانبر ویرایش متن
حذف کاراکتر قبلی اشاره گر Backspace
حذف کاراکتر که اشاره گر روی ان قرار دارد یا متنی که انتخاب شده است Delete
حذف واژه قبلی اشاره گر Ctrl+ Backspace
حذف کاراکتر بعدی اشاره گر Ctrl+Delet
کپی و حذف متن انتخاب شده Ctrl+X
کپی گرفتن از متن انتخاب شده Ctrl+C
الصاق متن کپی شده Ctrl+V
بررسی املایی یک سند F7
یافتن متن در سند Ctrl+F
جایگزینی متن در سند Ctrl+H
عملUndo Ctrl+Z
عمل Redo Ctrl+Y
پایان سطر و انتقال به سطر بعدی Enter
حرکت به سمت پایین در Tab Outline
درج تورفتگی سطر اول پاراگراف یا پرش به ایستگاههای پرشی Tab
حذف یا افزودن سطر جاری Ctrl+0 

کلیدهای میان بر قالب بندی متن
تغییر قلم F+Shift+Ctrl
تغییر اندازه قلم P+Shift+Ctrl
پررنگ کردن قلم B+Ctrl
ایتالیک کردن قلم I+Ctrl
زیر خط دار کردن قلم U+Ctrl
دو زیر خط دار کردن قلم D+Shift+Ctrl
حذف قالب بندی کاراکتر Space Bar+Ctrl
فضای خطوط تنها پاراگراف 1+Ctrl
فضای دو برابر خطوط پاراگراف 2+Ctrl
فضای 5/1 برابر خطوط پاراگراف 5+Ctrl
تراز بندی وسط پاراگراف E+Ctrl
تراز بندی چپ پاراگراف L+Ctrl
تراز بندی راست پاراگراف R+Ctrl
تراز بندی از دو طرف پاراگراف J+Ctrl
برجسته کردن پاراگراف از چپ M+Ctrl
برجسته کردن پاراگراف ازراست M+shift+Ctrl
حذف قالب بندی پاراگراف Q+Ctrl
به روز رسانی فیلدها F9
تغییر روش نمایش فیلد منتخب Shift+F9
تغییر روش تمام فیلدهای سند Alt+F9
کاهش یا افزایش اندازه قلم به اندازه یک رقم [+Ctrlا]
تغییر اندازه قلم به اندازه پیش فرض قبلی یا بعدی <+Ctrl+Shiftا>
تبدیل حروف عادی به حالت دو زیر خط و برعکس D+Shift+Ctrl
تبدیل حروف عادی به اندیس دار پایین و برعکس =+Ctrl
تبدیل حروف عادی به اندیس دار بالا و برعکس =+Ctrl+Shift
تبدیل ابتدای کلمات به حروف کوچک یا بزرگ AK+shift+Ctrl
تغییر قلم جاری F+Shift+Ctrl
تغییر قلم جاری F+Shift+Ctrl
تغییر اندازه قلم جاری F3+Shift
ایجاد تو رفتگی از سطر بعدی P+Shift+Ctrl
حذف تو رفتگی سطر بعدی +TCtrl
حذف تو رفتگی سطر دوم T+Shift+Ctrl
انتخاب همه سند A+Ctrl
درج یک شکستگی سطری Enter+Shift
انتقال به سطر یا صفحه بعدی Ctrl+Enter
اشکار یا پنهان نمودن علایم H+Shift+Ctrl 

کلیدهای میان بر صدا
خاموش/روشن نمودن میکروفن Winkey+V
انتقال بین دو حالت دیکته و فرمان صوتی Winkey+T
فعال کردن حالت تصحیح Winkey+C 

کلیدهای میان بر منوها
فعال شدن اولین عنوان نوار منو ALT
فعال شدن منوی Alt + F File
فعال شدن منوی Alt + E Edit
فعال شدن منوی Alt + V View
فعال شدن منوی Alt + I Insert
فعال شدن منوی Alt + O Format
فعال شدن منوی Alt + T Tools
فعال شدن منوی Alt + A Table
فعال شدن منوی Alt + W Windows
فعال شدن منوی Alt + H Help

دسته ها : ترفند ویندوز
چهارشنبه شانزدهم 11 1387
بسیاری از کارشناسان مرورگر موزیلا فایرفاکس را بسیار برتر از مرورگر قدیمی و معروف اینترنت اکسپلورر میدانند. این کارشناسان 20 دلیل گویا و روشن را برای این انتخاب خود ذکر میکنند. ما نیز این نظریه را به شما پیشنهاد میکنیم. در این ترفند قصد داریم 20 دلیل برای استفاده از فایرفاکس به جای اینترنت اکسپلورر را به شما معرفی کنیم ، شاید شما نیز به این مرورگر روی آوردید! 
1. امنیت : یکی از مهمترین نکات بارز این مرورگر امنیت بسیار بالاتر فایر فاکس نسبت به IE می باشد . بدین معنی که با استفاده از فایر فاکس شما بسیار کمتر مورد حملات ویروسی قرار می گیرید .
2. سرعت : دومین گزینه برتری FF ( فایرفاکس ) نسبت به IE سرعت بالاتر این مرورگر می باشد . بدین معنی که صفحات اینترنتی بسیار سریعتر در این مرورگر بارگذاری می شوند و برای اکثر ما که از اینترنت هایی با سرعت پایین استفاده می کنیم مزیت بسیار جالبی می باشد .
3. امکان Tab Browser: در فایرفاکس پنجره های جدید در یک تب (در داخل همان پنجره ) بازگشایی می شوند و این عمل باعث می شود که اولا محیط Taskbar ویندوز شلوغ نشود و دوم دسترسی سریعتر به سایتهای موجود در تب می باشد ، البته IE هم در نسخه ۷ از مرورگر خود ، این قابلیت را اضافه کرده است … ولی این کجا و آن کجا !
4. دسترسی همیشگی به موتورهای جستجو : در FF ( همون فایر فاکس دیگه … ) شما به راحتی می توانید در موتورهای جستجو معروف از قبیل گوگل ، یاهو ، آمازون ، ای بی ، انسور و دیگر موتورهای جستجو ، به جستجو بپردازید بدون اینکه نیازی به تایپ آدرس موتور جستجو باشد . امکانی که در IE وجود ندارد .
5. امکان Import از مرورگر های دیگر : فایر فاکس همچنین می تواند اطلاعاتی از قبیل : History و کوکی ها و پسوردها و اطلاعاتی که در فرمها وارد کرده اید (در مرورگر های دیگر ) را Import کند .
6. ذخیره سریع صفحات لود شده به طور کامل : در IE، حتما برایتان پیش آمده که مثلا وارد سایتی شده اید و وقتی قصد ذخیره آن صفحه را دارید ، یا باید خیلی منتظر شوید تا صفحه ذخیره شود و یا اینکه پیغامی را خواهید دید که مبنی بر این است که شما نمی توانید این صفحه را ذخیره کنید . و دومین مشکل هم عدم ذخیره کامل سایتها می باشد بدین معنی که مثلا اگر در صفحه ای ، یک یا چند فایل فلش موجود باشد ، پس از ذخیره صفحه مشاهده خواهید کرد که فلشها ذخیره نشده اند و در اینگونه موارد می بایستی از نرم افزارهای جانبی برای اینکار استفاده کنید …… اما در مقابل مرورگر فایر فاکس اولا تمامی صفحات را ذخیره میکند ( آن هم به طور کامل یعنی همراه با تمامی تصاویر و حتی فلشهای به کار رفته ) و ثانیاً اگر صفحه به طور کامل لود شده باشد ، بدون لحظه ای تامل صفحه ذخیره می شود و دیگر خبری از یک پنجره ذخیره که باید مدتی برای آن در اینترنت اکسپلولر منتظر می شدید نیست !
7. افزایش توانایی های برنامه با نصب پلاگینها : از دیگر مزیتهایی که FF نسبت به IE دارد امکان نصب پلاگینها می باشد . بدین معنی که شما می توانید با نصب پلاگینها قابلیتهای فایرفاکس را افزایش دهید . که بعدا حتما در مورد پلاگینهای آن صحبت خواهیم کرد .
8. دارا بودن فایل منیجر : از دیگر مزیتهای FF نسبت به IE دارا بودن فایل منیجر می باشد که شما را در دانلود هرچه بهتر و سریعتر فایلها یاری می کند .
9. استفاده از کلیدهای میانبر بیشتر : یکی از مواردی که کاربران حرفه ای بسیار از آن استفاده می کنند کلیدهای میانبر می باشد که کار با اینترنت را سریعتر و لذت بخش تر می کند و البته در فایرفاکس این کلیدها بسیار بیشتر می باشند . از جمله : شما در IE مثلا برای تایپ سایتی هایی که دارای دامین دات کام هستند کافی بود نام سایت را نوشته و کلیدهای ترکیبی Ctrl+Enter را بزنید ولی برای سایتهای دات نت و همچنین دات ارگ فکری نشده است ولی در FF می توانید برای سایتهای دات نت کلیدهای ترکیبی Shift+Enter و برای سایتهای دات ارگ کلیدهای Ctrl+Shift+Enter را بزنید ، و یا می توانید برای ذخیره یک صفحه کلیدهای Ctrl+S را بزنید و یا برای دسترسی به سرس صفحه نمایش داده شده کلیدهای Ctrl+U را بزنید و بسیاری دیگر از کلیدهای میانبر دیگر . لازم به ذکر است تمامی کلیدهای میانبر در IE نیز در فایرفاکس انجام پذیرند .
10. قابلیت Bookmark : در مورد Bookmark قبلا در سایت توضیحات مفصلی را همراه با عکس داده بودیم ، ولی به طور خلاصه می شه گفت : دسترسی به عنوان آخرین مطالب سایتها ، بدون نیاز به مراجعه مکرر به سایت برای باخبر شدن آپدیت آن سایت .


دسته ها : ترفند ویندوز
چهارشنبه شانزدهم 11 1387
 رفع مشکل مشاهده صفحات Save شده توسط 
  ممکن است شما نیز از کابرانی باشید که برای مرور صفحات وب از Internet Explorer 7 میکنند. در این صورت احتمالأ به این موضوع برخورده اید که صفحه ای را بر روی هارد Save میکنید اما به هنگام باز کردن این فایل ذخیره شده کاراکترهای نامفهومی به جای فایل شما نمایان میشود. علت این موضوع چیست؟ در این ترفند قصد داریم به معرفی راه حل این مشکل ساده بپردازیم. 
فایل هایی که این مشکل برای آنها پیش میاید همگی فایل هایی هستند که به مانند نورپرتال ، عنوان هایی فارسی دارند. در نتیجه این مشکل برای آنها پیش میاید.
برای حل این مشکل ساده کافی است به هنگام ذخیره فایل html ، نام فارسی را پاک کرده و عنوانی دلخواه به انگلیسی مثلأ Noorportal را وارد نمایید و صفحه را Save کنید.
از این پس برای باز کردن فایلهای اینچنینی مشکلی نخواهید داشت.
همچنین اگر فایل خود را قبلأ ذخیره کرده اید میتوانید با تغییر نام آن به انگلیسی مشکل را حل کنید. 
 
چهارشنبه شانزدهم 11 1387
ممکن است این سوال برای شما نیز پیش آمده باشد که آیا امکان قرار دادن پسورد بر روی پرونده های مختلف آفیس وجود دارد؟ پاسخ مثبت است. با استفاده از ترفندی که هم اکنون به شما معرفی خواهید کرد ، میتوانید با استفاده از قابلیتهای نسخه جدید آفیس بر روی پرونده های ساخته شده توسط نرم افزارهای Word ، Excel و PowerPoint پسورد بگذارید ، به طوری که مشاهده این پرونده ها تنها با وارد کردن پسورد صحیح امکان پذیر باشد. 
بدین منظور:
یکی از برنامه های Word ، Excel و یا PowerPoint را اجرا نمایید.
از منوی Tools بر روی Options کلیک کنید. 
اکنون به تب Security بروید.
در این قسمت دو فیلد را مشاهده میکنید. یکی قسمت Password to open و دیگری Password to modify میباشد.
کاربرد قسمت Password to open بدین شکل است که با وارد کردن پسورد در این بخش و ذخیره آن ، با هر بار باز کردن فایل محافظت شده ، از شما پسورد خواسته میشود و تا زمانی که پسورد را وارد نکنید امکان هیچ کاری را نخواهید داشت.
اما عملکرد بخش Password to modify بدین شکل است که پس از ذخیره پسورد در فایل ، بعد از اجرا نمودن فایل گزینه ای به نام Read Only در اختیار کاربر قرار میگیرد که با استفاده از میتوان تنها فایل را مشاهده کرد و در صورت تغییر به شکل جدا آن را ذخیره نمود. در نتیجه فایل هیچ تغییری نمی پذیرد. 
دقت کنید پس از انتخاب پسورد و زدن دکمه OK نیاز به وارد کردن مجدد پسورد میباشد. 
در صورتی هم که هر دو قسمت توسط شما پسورد گذاری شود ، هنگام باز کردن فایل دوبار از شما پسورد خواسته میشود.
نیازی به انتخاب دو پسورد یکسان برای دو قسمت وجود ندارد. 
لازم به ذکر است در انتخاب پسورد دقت کافی به خرج دهید ، اگر دو پسورد میگذارید این دو پسورد را حتما به خاطر بسپرید چرا که غیر قابل بازیابی نیست (مگر در موارد خاص توسط نرم افزارهای مخصوص) 


چهارشنبه شانزدهم 11 1387
عروس جهان گرچه در حد حسن است      ز حد میبرد شیوه ی بی وفایی
دل خسته ی من گرش همی هست      بخواهد ز سنگین دلان مومیایی


دسته ها : Love - تنهایی...
چهارشنبه شانزدهم 11 1387
دل عا شق به پیامی بسازد   خمار آلوده با جامی بسازد 
مرا کیفت چشم تو کافیست
   ریاضت کش به بادامی بسازد


دسته ها : Love - تنهایی...
چهارشنبه شانزدهم 11 1387

هر آنکه عا شق است از جان نترسد   یقین است از بند و زندان نترسد 


دل عا شق بود گرگ و گرسنه        
ازفریاد چوپان نترسد 

 

دسته ها : Love - تنهایی...
سه شنبه پانزدهم 11 1387

دوست تنها

نه دل در دست محبوبی گرفتار، نه سردرکوچه باغی بر سر دار ،

 از این بیهوده گردیدن چه حاصل ؟ پیاده می شوم ، دنیا نگهدار . . ...

با هم اینجوری نبودیم

اصلاً قرار نبود اینجوری باشیم

قصه ما قصه عشق وعاشقی نبود اما...

چقدر زیبا گفته اند :عشق یک حادثه است

نبودنت بهترین بهانه است برای اشک ریختن ...

ولی کاش بودی تا اشکهایم از شوق دیدارت سرازیر می شد ...

کاش بودی و دستهای مهربانت مرهم همه دلتنگیها و نبودن هایت می شد ...

کاش بودی تا سر به روی شانه های مهربانت می گذاشتم

و دردهایم را به گوش تو می رساندم... بدون تو عاشقی برایم عذاب است

می دانم که نمی دانی بعد از تو دیگر قلبی برای عاشق شدن ندارم...

کاش می دانستی که چقدر دوستت دارم و بیش از عشق بر تو عاشقم...

می دانی که اگر از کنارم بروی لحظه های زندگی برایم پر از درد و عذاب می شود

می دانم که نمی دانی بدون تو دیگربهانه ای نیست برای ادامه ی زندگی جزانتظار آمدنت ...

انتـــــــــــــــــــــــــــــظار ...

شش حرف و چهار نقطه ! کلمه کوتاهیه . اما معنیش رو شاید سالها طول بکشه تا بفهمی !

تو این کلمه کوچیک ده ها کلمه وجود داره که تجربه کردن هر کدومش دل شیر می خواد!

تنهایی ، چشم براه بودن ، غم ؛غصه ، نا امیدی ، شکنجه رو حی ،دلتنگی ، صبوری ، اشک بی صدا ؛

هق هق شبونه ؛ افسردگی ، پشیمونی، بی خبری و دلواپسی و .... !

برای هر کدوم از این کلمات چند حرفی که خیلی راحت به زبون میاد

و خیلی راحت روی کاغذ نوشته میشه باید زجر و سختی هایی رو تحمل کرد

تا معانی شون رو فهمید و درست درک شون کرد !!!

متنفرم از هر چیزی که زمان را به یاد من میاورد... و قبل از همه ی اینها متنفرم

از انتظار ... از انتـــــــــــــــــــــــــــــــظار متــــــنـــــفــــــرم

 

هر روز که می گذره بیشتر دلتنگ اون چشم های قشنگت می شم . چه با من چه بی من امیدوارم هر جا که هستی خوشبخت باشی عشق من .

 

 

یادته می گفتی که همیشه آسمونی بمونیم . منم گفتم باشه . آسمونی بودیم .پامون به زمین نرسید .خوشحال بودیم . زندگیمونو می کردیم تا اینکه تو اون روز یه دفعه پایینو دیدی .  نمی دونم چی تو رو به سمت خودش کشید که از اون روز تا حالا بر نگشتی . حالا من موندم تنها و تو اون قدر سرت شلوغه که حتی بالا سرت رو هم نگاه نمی کنی .عیب نداره همین اندازه که ببینمت کافیه.

***************************************

من همان قاب تهی خسته و بی تصویرم

که برای تو و تصویره دلت می میرم

***************************************

 

اشک بهترین پدیده ی دنیاست

 

ولی تا زیبا ترین چیزا رو از انسان نگیره خودشو تقدیم نمی کنه!!!

 

بیهوده مکن عمر گران صرف رفیقان ،

عمر صرف کسی کن که دلش جان تو باشد ،

امروز کسی محرم اسرار کسی نیست ،

ما تجربه کردیم کسی یار کسی نیست.

با توام ای سهراب ، ای به پاکی چون آب یادته گفتی بهم :  تا شقایق هست زندگی باید کرد  نیستی سهراب ببینی که شقایق هم مُرد  دیگه با چی کسی رو دلخوش کرد  یادته گفتی بهم  اومدی سراغ من نرم و آهسته بیا  که مبادا ترکی بردارد چینی نازک تنهایی تو  اومدم آهسته  نرم تر از پر قو  خسته از دوری راه  خسته و چشم براه  یادته گفتی بهم  عاشقی یعنی دچار  فکر کنم شدم دچار  تو خودت گفتی  چه تنهاست ماهی اگه دچار دریا بشه  آره تنها باشه  یار غم ها باشه  یادته می گفتی  گاه گاهی قفسی می سازم ، می فروشم به شما تا به آواز شقایق که در آن زندانی است دل تنهائیمان تازه شود  دیگه حتی اون شقایق که اسیر قفسه  صاحب یک نفسه  نیست که تازگی بده ، این دل تنهائی من  پس کجاست اون قفس شقایقت ، منو با خودت ببر با قایقت  راستی می گفتی  کاش مردم دانه های دلشان پیدا بود  آره کاشکی دلشون شیدا بود  من به دنبال یه چیز بهترینم سهراب  تو خودت گفتی بهم  

بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است.

هر آدمی برای نوشتن یه بهانه داره. یکی به این بهانه می‌نویسه که دیگری بخونه، یکی برای این می‌نویسه که دلش سبک بشه، یکی برای نشون دادن استعدادش می‌نویسه، یکی می‌نویسه که فقط نوشته باشه، یکی می‌نویسه که جنجال درست کنه، یکی می‌نویسه تا دوستی برقرار بشه، یکی می‌نویسه که از دلتنگی دربیاد، یکی می‌نویسه که ... .

هرکس یه جور نوشته رو دوست داره. هر کس وقتی می‌نویسه، دوست داره یه نفر بخونه. بیشتر آدمها دوست دارند بنویسند که درد خودشون را به همه بگویند و خودشونو خالی کنند .......

 از غم تنهایی و دلتنگی و .....

حالا بــــــمـــانـــد که ما برای چی مینویسیم.....

 

چقدر سخته تو چشایه کسی که تمامه عشقت رو ازت دزدید  وبجاش یه زخم همیشگی رو قلبت هدیه داد زل بزنی و بجایه اینکه لبریز کینه و نفرتشی و حس کنی که هنوزم دوستش داری ..... چقدر سخته دلت بخواد سرت و باز به دیواری تکیه بدی که یبار زیر آواره غرورش همه وجودت له شده.... چقدر سخته تو خیالت ساعتها باهاش حرف بزنی اما وقتی دیدیش هیچ چیزی جز سلام نتونی بگی..... چقدر سخته وقتی پشتت بهشه دونه های اشک گونه هاتو خیس کنه اما مجبور باشی بخندی تا نفهمه که هنوزم دوسش داری ..... 

چقدر سخته گل آرزوهاتو تو باغه دیگری ببینی و هــزار بار تو خودت بشکنی و اونوقت آروم زیر لب بگی  گل من باغچه نو مبـارک.......

خیلی سخته که بغض داشته باشی ، اما نخوای کسی بفهمه ... خیلی سخته که عزیزترین کست ازت بخواد فراموشش کنی ... خیلی سخته که سالگرد آشنایی با عشقت رو بدون حضور خودش جشن بگیری ... خیلی سخته که روز تولدت ، همه بهت تبریک بگن ، جز اونی که فکر می کنی به خاطرش زنده ای ... خیلی سخته که غرورت رو به خاطر یه نفر بشکنی ، بعد بفهمی دوست نداره ... خیلی سخته که همه چیزت رو به خاطر یه نفر از دست بدی ، اما اون بگه : دیگه نمی خوامت...

هیچوقت عشق رو گدایی نکنید آخه هیچوقت چیز باارزشی به گدا داده نمیشه!!!اینو مطمن باشید. 

 

کاش فقط یه ذره به قول و قرارات پایبند بودی ... کاش فقط یه کوچولو برای اونچه که بینمونه ارزش قائل بودی.. من نمی تونم تو رو وادار به کاری بکنم اما مثل روز برام روشنه که یه روزی می رسه که بخاطر تموم فرصت هایی که از دست دادی افسوس

 می خوری.. من نمی گم من بهترینم اما بدترین هم نیستم.... من نمی خوام یه عذاب وجدان دیگه برات باشم اما بعضی وقتا دلم می خواد که بذارم و برم و ببینم که آیا نبودنم رو حس می کنی ... اصلا بهت سخت می گذره یا اصلا برات مهمه که هستم یا نیستم...
یادمه پیشترها یکی از دوستام می گفت که دوست داشته باش اما همیشه در دسترس نباش چون بودنت برای طرفت عادی میشه... اون راست می گفت ... تو همیشه مطمئنی که کافیه که بخوای و من در کنارتم .. واسه همینه که هربلایی که دلت می خواد سر این رابطه میاری ..و می دونی که وقتی بر میگردی من بازم می بخشم... اما کاش می فهمیدی که من نمی خوام با سیاست یا دوز و کلک نگهت دارم.. کاش می فهمیدی که من دوست داشتنت رو می خوام نه  داشتنت... من روحت رو می خوام نه جسمت رو ... می رم که امشب هم مثل همیشه با چشم خیس بخوابم و یادت باشه که بازم دلمو شکوندی......

 ما و مجنون درس عشق از یک ادیب آموختیم
او به ظاهر گشت عاشق ، ما به معنی سوختیم . . .

 MCH 


دسته ها : عشقولانه
سه شنبه پانزدهم 11 1387
آنگاه که ... ضربه های تیشه زندگی را بر ریشه آرزوهایت حس می کنی؛ به خاطر بیاور که... زیبایی شهاب ها از شکستن قلب ستارگان است .
دسته ها : پیامک باحال
سه شنبه پانزدهم 11 1387

مشکل تپش قلب

mch2008

 

تپش قلب، همان چیزی است که همه ما را زنده و امیدوار نگاه داشته است، اما همین تپش دوست‌داشتنی اگر به طور واضح احساس شود نشانه چندان خوبی نیست. این احساس واقعی تپش قلب همانند کوبیدن قفسه سینه است و فرد مبتلا را وحشت‌زده می‌کند.

اگر می‌خواهید بدانید چرا بعضی افراد تپش قلبشان را احساس می‌کنند، گفتگوی ما را با دکتر ارشمیدس صنعتی، فوق‌تخصص قلب و عروق و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران بخوانید.

جناب دکتر، چه موقعی ضربان قلب‌مان را به‌طور واقعی احساس می‌کنیم؟

این احساس تپش قلب که اشاره می‌کنید دلایل متفاوتی دارد، مثلا اختلال هراس می‌تواند تپش قلب ایجا کند. به‌طور معمول اختلال ترس (فوبیا) شامل احساس وحشت به‌طور ناگهانی است و بی اختیار و اغلب بدون دلیل تکرار می‌شود.

در طول مدتی که می‌ترسید قلب شما تند می‌زند و ممکن است عرق کنید یا تنفس سریع، احساس ضعیف بودن، بیهوش شدن و سرگیجه داشته باشید.

علایم بدنی این اختلال ترس چیست؟

علایم بدنی آنقدر شدید است که ممکن است فکر کنید در حال مرگ هستید و نشانه‌های آن می‌تواند همانند علایم یک حمله قلبی باشد. ممکن است در قفسه سینه احساس درد کنید، آهسته نفس بکشید، احساس خفگی کنید و حتی کنترل تان را از دست بدهید. حمله می‌تواند در خانه یا بیرون خانه روی دهد و حتی شما را از خواب عمیق بیدارکند. یک حمله تنها چند دقیقه به طول می‌انجامد، اما برای ده دقیقه یا بیشتر ادامه می‌یابد و بعد از آنکه متوقف شد، شما احساس کوفتگی و خستگی می‌کنید.

از آنجایی که زمان بروز حمله غیرقابل پیش‌بینی است، اغلب باعث ایجاد ترس و هیجان شدید یا نگرانی مداوم می‌شود و احتمال می‌دهید حمله در هر زمانی به وجود آید.

وجود مشکل قلبی هم می‌تواند تپش قلبمان را دچار اختلال کند؟

بله. فیبریلاسیون دهلیزی قلب یکی از مواردی است که تپش قلب را تشدید می‌کند. مشخصه این بیماری، ضربان قلب نامنظم و اغلب سریع است. این حالت یک بی‌نظمی شایع قلب است که اغلب افراد مسن را مبتلا می‌کند. در فیبریلاسیون حفره‌های بالایی قلب بسیار سریع و نامنظم می‌تپند. سرعت ضربان بطن‌ها نیز افزایش می‌یابد و یک ریتم قلبی سریع و نامنظم ایجاد می‌کنند.

انقباضات زودرس قلب نیز می‌توانند احساس تپش و ضربان قلب را ملموس کنند.

انقباضات یا ضربان‌های زودرس، اغلب ضربان‌هایی هستند پراکنده که گاهی فرد آنها را اینگونه توصیف می‌کند:"انگار بند قلبم پاره می‌شود." این ضربان‌ها معمولا خطری را متوجه فرد نمی‌سازند.

همچنین برخی اوقات با افزایش فعالیت بدنی مثل ورزش، ضربان قلب تند می‌شود که فرد به خوبی تپش قلب خود را احساس می‌کند، اما مشکلی برای شخص به وجود نمی‌آید.

آیا مشکلات تیروئید هم می‌تواند موجب احساس تپش قلب ‌شود؟

بله، به نکته خوبی اشاره کردید. پرکاری تیروئید می‌تواند چنین علامتی داشته باشد. در این بیماری، ضربان سریع و نامنظم قلب یا تپش قلب را احساس می‌کنیم. البته باید به یاد داشته باشیم که ضربان قلب در چنین بیماری یک موقعیت اورژانس است و با حالت‌های طبیعی متفاوت است، بنابراین اگر دچار پرکاری تیروئید هستید باید حتما درمان شوید و گرنه می‌تواند عوارض شدیدی در پی داشته باشد. این عوارض شامل مشکلات قلبی نظیر ضربان سریع قلب، ضربان نامنظم قلب یا فیبریلاسیون بطنی است.

در برخی موارد نیز نارسایی احتقانی قلب روی می‌دهد. این بیماری نزد زنان در مقایسه با مردان بیشتر است. اگر چه این بیماری می‌تواند در هر سنی ایجاد شود، اما در جوانان و میانسالان بیشتر روی می‌دهد.

تعداد ایده‌آل ضربان قلب

ضربان قلب حاصل یک دوره انقباض کامل قلب یعنی پر و خالی شدن آن از خون است. هر دوره این انقباضات در یک فرد بزرگسال سالم کمتر از یک ثانیه طول می‌کشد. به همین دلیل تعداد ضربان قلب طبیعی در هر دقیقه برای آقایان حدود 70 و برای خانم‌ها حدود 75 ضربه است. این تعداد برای نوزادان که گردش خون سریع‌تر و تنفس تندتری دارند تا 130 ضربه در دقیقه هم طبیعی است.

مصاحبه کننده :دکتر مجید سلطانی

 

دوشنبه جهاردهم 11 1387

معرفی
مادربرد GA-K8N51GMF از چیپ‌ست‌های جدید NVIDIA GeForce 6100 GPU و nForce 410 MCP استفاده می‌کند که خصوصیات گرافیکی و امنیت بی‌نظیری را وضعیت Low Profile ایجاد می‌کند. NVIDIA GeForce 6100 GPU اثرات گرافیکی فوق‌العاده بالا، اثرات چندرسانه‌ی بی‌همتا و کارایی که شما به هیچ‌وجه از یک کامپیوتر انتظار ندارید را ارایه می‌کند. NVIDIA nForce 410 MCP پیشرفته شامل تکنولوژی‌های نظیر ذخیره سازی RAID و MediaShild ، شبکه 10 /100 و SATA 3Gb/s . این تکنولوژی‌ها همراه با پردازنده Athlon 64 و مادربردهای وسیعی کارایی قابل توجهی را ارایه می‌کنند، GA-K8N51GMF بهترین قیمت را برای ساختار کامپیوتر‌های خانگی که در خانه و اداره استفاده می‌شود ارایه می‌کند.

   پردازنده AMD Athlon™64 / Sempron
تکنولوژی بی‌نظیر و شاهکار نسل 8 پردازنده‌های Athlon 64 شرکت AMD که قدرت خودشان را بخاطر پشتیبانی از دستور‌العمل‌های 64 بیتی (AMD64) بدست آورده‌اند دارای تکنولوژی HyperTransport و کنترلر حافظه مجتمع است. با پیشرفت رابط HyperTransport و DDR 400 ، این نوع از طراحی پردازنده موجب کارایی بالایی در برنامه‌های کاربردی و تجاری شده است.

   NVIDIA GeForce 6100 GPU
محصول جدید Nvidia GeForce 6100 از موتور CineFX 3.0 بهره‌مند است. GeForce 6100 مادربرد‌های برجسته‌ای را در سطح جهان فراهم می‌کند که دارای خصوصیاتی نظیر هسته گرافیکی با ویژگی DX 9.0 و سایه‌زن نسخه 3.0 است که سبب سریع‌تر و روان‌تر اجرا شدن بازی‌ها می‌گردد و موتور پردازش ویدیویی کیفیت بالا را برای پخش تصاویر پیشرفته ویدیویی و DVD فراهم می‌کند.

    NVIDIA® PureVideo™
رمزگشایی نرم‌افزاری NVIDIA PureVideo DVD وضوح تصویر مطلوب، تصویری صاف و مقیاس تصویری دقیق را برای همه محتویات ویدیویی در کاربردهای سینمای خانگی ارایه می کند.

   کنترلر حافظه DDR مجتمع
پردازنده‌های AMD Athlon64 کارایی حافظه را به واسطه کنترلر حافظه مجتمع شده در پردازنده بهبود می‌بخشند. به واسطه عملکرد با فرکانس هسته پردازنده، کنترلر حافظه مجتمع شده مستقیماً پهنای باند قابل دسترس برای پردازنده را بعلاوه کاهش قابل توجه زمان‌های تاخیر به مقدار زیادی افزایش می‌دهد.

   رابط PCI Express
رابط PCI Express انقلابی پهنای باند بالایی را برای کاربردهای چندین منظوره فراهم می‌کند. رابط PCI-E x16 پهنای باند رابط گرافیکی را 2 برابر نسل گذشته‌اش کرده و بنابراین کارایی بالایی را در بازی‌ها فراهم می‌کند. رابط PCI Express x1 پهنای باندی 2 برابر رابط PCI را فراهم می‌کند و حداکثر نرخ انتقال را برای نسل جدید وسایل I/O به 250 مگابایت بر ثانیه می‌رساند.

   SATA 3Gb/s & RAID
این ساختار از راه‌حل ذخیره‌سازی قابل اطمینانی برای افزایش محافظت از اطلاعات و عملکرد دسترسی به اطلاعات پشتیبانی می‌کند. Serial ATA 3.0 Gb/s در این ساختار ارایه شده تا پهنای باند باس 3 گیگابیت بر ثانیه را برای بالابردن کارایی دیسک‌ها فراهم کند. RAID شرکت NVIDIA اجازه می‌دهد تا چندین دیسک‌سخت را در وضعیت RAID 0، 0+1، 1 که مبتنی بر امنیت و کارایی است پیکربندی کنید. RAID شرکت NVIDIA به دلیل اینکه مرسوم است که مبتنی بر ویندوز می‌باشد قابل دسترسی‌تر است.

   پشتیبانی از NVIDIA Firewall
کامپیوتر شما را از حریم‌گذاری بوسیله فیلترکردن نقل و انتقال غیر‌مجاز محافظت می‌کند. این محصول جدید Firewall محافظت یکپارچه را در حالی که استفاده از پردازنده را کاهش داده و توان عملیاتی شبکه و کارایی آن را بهبود می‌بخشد، فراهم می‌کند.

   IEEE1394
انتظارات زیادی از رابط IEEE 1394 است که قدرت کامپیوتر را برای اتصال وسایل صوتی و تصویری الکترونیکی و وسایل جانبی ذخیره‌سازی افزایش دهد.

   صدای 8 کاناله با UAJ
با قابلیت Universal Audio Jack (UAJ) کدکننده ALC 850 AC97 این سکو صدای 8 کاناله استریو کیفیت بالایی را فراهم می‌کند بدون آنکه نگران نصب صحیح جک‌های صدای باشید.

    Norton Internet Security Included
نرم‌افزار Norton Internet Security برای محافظت سیستم در مقابل ویروس‌ها، هکرها، تهدیدات امنیتی ضروری است. این نرم افزار زمانیی که کاربر به اینترنت متصل است و در حال بررسی ایمیل‌ ، خرید ، کار بانکی و بازی می‌باشد از سیستم‌اش محافظت می‌کند.

*احتمال تغییر کلیه مشخصات و تصاویر بدون اطلاع قبلی وجود دارد.
*کلیه لوگو ها و آرم های ثبت شده تحت مالکیت مالکین مربوطه آن ها قرار دارد.
*با توجه به معماری استاندارد کامپیوترهای شخصی، مقدار مشخصی از حافظه جهت استفاده درونی سیستم درنظر گرفته می شود و طبیعتا مقدار واقعی حافظه سیستم کم تر از مقدار اظهار شده خواهد بود.

دوشنبه جهاردهم 11 1387

اترنت چیست ؟

• اکثر ترافیک موجود در اینترنت از اترنت شروع و به آن نیز خاتمه می یابد . اترنت در سال 1970 ایجاد و از آن زمان تاکنون به منظور تامین خواسته های موجود برای شبکه های محلی با سرعت بالا رشد و ارتقاء یافته است . زمانی که یک رسانه انتقال داده جدید نظیر فیبر نوری تولید می گردید ، اترنت نیز متاثر از این تحول می شد تا بتواند از مزایای برجسته پهنای باند بالا و نرخ پائین خطاء در فیبر نوری استفاده نماید . هم اینک پروتکل هائی که در سال 1972 صرفا" قادر به حمل داده با نرخ سه مگابیت در ثانیه بودند ،‌می توانند داده را با سرعت ده گیگابیت در ثانیه حمل نمایند .
• سادگی و نگهداری‌ آسان ، قابلیت ترکیب و تعامل با تکنولوژی های جدید ، معتبر بودن و قیمت پائین نصب و ارتقاء از مهمترین دلایل موفقیت اترنت محسوب می گردد .
• امکان استفاده دو و یا بیش از دو ایستگاه از یک محیط انتقال بدون تداخل سیگنال ها با یکدیگر ،‌ از مهمترین دلایل ایجاد اترنت می باشد . استفاده چندین کاربر از یک محیط انتقال مشترک در ابتدا و در سال 1970 در دانشگاه هاوائی مورد توجه قرار گرفت . ماحصل مطالعه فوق ،‌ ابداع روش دستیابی اترنت بود که بعدا" CSMA/CD نامیده شد .
• اولین شبکه محلی در جهان ،‌ نسخه ای اولیه از اترنت بود که Robert Metcalfe ‌و همکاران وی در زیراکس آن را در بیش از سی و چهار سال قبل طراحی نمودند. اولین استاندارد اترنت در سال 1980 توسط کنسرسیومی متشکل از اینتل ، Digital Equipment و زیراکس و با نام اختصاری DIX ایجاد گردید . مهمترین هدف کنسرسیوم فوق ، ارائه یک استاندارد مشترک بود تا تمامی علاقه مندان بتوانند از مزایای آن بدون محدودیت های مرسوم استفاده نمایند و به همین دلیل بود که آنان بر روی یک استاندارد باز متمرکز شدند . اولین محصول پیاده سازی شده با استفاده از استاندارد اترنت در اوائل سال 1980 به فروش رفت . اترنت اطلاعات را با سرعت ده مگابیت درثانیه بر روی کابل کواکسیال و حداکثر تا مسافت دو کیلومتر ارسال می نمود . به این نوع کابل کواکسیال ، thicknet نیز گفته می شود .
• در سال 1995 ، موسسه IEEE کمیته هائی‌ را به منظور استاندارد سازی اترنت ایجاد نمود . استاندارد های فوق با 802 شروع می شود و این استاندارد برای اترنت 3 . 802 می باشد . موسسه IEEE درصدد بود که استانداردهای ارائه شده با مدل مرجع OSI سازگار باشند . به همین دلیل لازم بود به منظور تامین خواسته های لایه یک و بخش پائینی لایه دوم مدل مرجع OSI ، تغییراتی در استاندارد 3 . 802 داده شود . تغییرات اعمال شده در نسخه اولیه اترنت بسیار اندک بود بگونه ای که هر کارت شبکه اترنت قادر به ارسال و یا دریافت فریم های اترنت و استاندارد 3 . 802 بود . در واقع ، اترنت و IEEE 802.3 ، استانداردهای مشابه و یکسانی می باشند .
• پهنای باند ارائه شده توسط اترنت در ابتدا ده مگابیت در ثانیه بود و برای کامپیوترهای شخصی دهه هشتاد که دارای سرعت پائین بودند ،‌ کافی بنظر می آمد ولی در اوایل سال 1990 که سرعت کامپیوترهای شخصی و اندازه فایل ها افزایش یافت ،‌ مشکل پائین بودن سرعت انتقال داده بهتر نمایان شد . اکثر مشکلات فوق به کم بودن پهنای باند موجود مربوط می‌ گردید . در سال 1995 ، موسسه IEEE ،‌استانداردی را برای اترنت با سرعت یکصد مگابیت در ثانیه معرفی نمود . این روال ادامه یافت و در سال های 1998 و 1999 استانداردهائی برای گیگابیت نیز ارائه گردید .
• تمامی استاداردهای ارائه شده با استاندارد اولیه اترنت سازگار می باشند . یک فریم اترنت می تواند از طریق یک کارت شبکه با کابل کواکسیال 10 مگابیت در ثانیه از یک کامپیوتر شخصی خارج و بر روی یک لینک فیبر نوری اترنت ده گیگابیت در ثانیه ارسال و در انتها به یک کارت شبکه با سرعت یکصد مگابیت در ثانیه برسد . تا زمانی که بسته اطلاعاتی بر روی شبکه های اترنت باقی است در آن تغییری داده نخواهد شد . موضوع فوق وجود استعداد لازم برای رشد و گسترش اترنت را به خوبی نشان می دهد . بدین ترتیب امکان تغییر پهنای باند بدون ضرورت تغییر در تکنولوژی های اساسی اترنت همواره وجود خواهد داشت .

قوانین نامگذاری اترنت توسط موسسه IEEE

• اترنت صرفا" یک تکنولوژی نمی باشد و خانواده ای مشتمل بر مجموعه ای از تکنولوژی های دیگر نظیر
Legacy, Fast Ethernet و Gigabit Ethernet را شامل می شود . سرعت اترنت می تواند ده ، یکصد ،‌ یکهزار و یا ده هزار مگابیت در ثانیه باشد . قالب اساسی فریم و زیر لایه های IEEE لایه های اول و دوم مدل مرجع OSI در تمامی نمونه های اترنت ثابت و یکسان می باشد .
• زمانی که لازم است اترنت به منظور اضافه کردن یک رسانه انتقال داده جدید و یا قابلیتی خاص توسعه یابد ،‌ موسسه IEEE یک ضمیمه جدید را برای‌ استاندارد 3 . 802 ارائه می نماید . ضمیمه فوق دارای یک و یا دو حرف تکمیلی است . در چنین مواردی یک نام کوته شده نیز بر اساس مجموعه قوانین زیر به ضمیمه نسبت داده می شود :
- عددی که نشاندهنده تعداد مگابیت در ثانیه داده انتقالی است .
- حرفی که نشاندهنده استفاده از سیگنالینگ Baseband می باشد .
- یک و یا چندین حرف الفبائی که نوع رسانه انتقال داده را مشخص می نماید ( مثلا" از حرف F برای فیبر نوری و یا T برای کابل های مسی بهم تابیده )
• اترتت در ارتباط با سیگنالینگ Baseband می‌باشد که از تمامی پهنای باند رسانه انتقال داده استفاده نموده و سیگنال داده مستقیما" بر روی رسانه انتقال داده ارسال می گردد . در سیگنالینگ Broadband که توسط اترنت استفاده نمی گردد ، سیگنال داده هرگز مستقیما" بر روی محیط انتقال داده قرار نمی گیرد . یک سیگنال آنالوگ ( Carrier Signal ) ، با سیگنال داده ‌مدوله شده و سیگنال فوق ارسال می گردد . شبکه های رادیوئی و شبکه های کابلی تلویزیون از سیگنالینگ broadband استفاده می نمایند .
• موسسه IEEE نمی تواند تولید کنندگان تجهیزات شبکه ای را مجبور نماید که بطور کامل هر نوع استاندارد ارائه شده را رعایت نمایند ولی امیدوار است به اهداف زیر نائل گردد :
- ارائه اطلاعات منهدسی مورد نیاز برای ایجاد دستگاه هائی که متناسب با استانداردهای اترنت باشند .
- ترویج ابداعات جدید و استفاده از آنان توسط تولید کنندگان

اترنت و مدل مرجع OSI

• اترنت در دو ناحیه از مدل مرجع OSI کار می کند : لایه فیزیکی و بخش پائینی لایه Data Link ( زیر لایه MAC نامیده می شود ) .
• برای انتقال داده بین یک ایستگاه اترنت و ایستگاه دیگر ، عموما" داده از طریق یک Repeater ارسال می گردد . در چنین مواردی سایر ایستگاه های موجود در یک Collistion domain مشابه ، ترافیک عیوری از طریق Repeater را مشاهده خواهند کرد .Collision domain یک منبع مشترک است که مسائل ایجاد شده در بخشی از آن سایر عناصر موجود در collision domain را تحت تاثیر قرار خواهد داد .
• Repeater ، مسئولیت فورواردینگ تمامی ترافیک بر روی سایر پورت ها را برعهده دارد . ترافیک دریافتی توسط یک Repeater بر روی پورت اولیه ارسال نخواهد شد . هر سیگنال تشخیص داده شده توسط یک Repeater فوروارد خواهد شد . در صورت افت سیگنال ( نویز و یا میرائی ) ،‌ Repeater مجددا" آن را احیاء و تولید می نماید .
• با استفاده از استانداردهای موجود حداکثر تعداد ایستگاه در هر سگمنت ،‌ حداکثر طول هر سگمنت و حداکثر تعداد Repeater بین ایستگاه ها مشخص می گردد . ایستگاه هائی که توسط Repeater از یکدیگر جدا می شوند ، جملگی در یک Collision Domain مشابه قرار می گیرند ( توجه داشته باشید که ایستگاه هائی که توسط Bridge و روتر از یکدیگر جدا می گردند در Collision Domain متفاوتی قرار می گیرند ) .
• در لایه اول ( فیزیکی ) و بخش پائینی لایه دوم ( Data link ) مدل مرجع OSI از تکنولوژی های متفاوت اترنت استفاده می گردد . اترنت در لایه اول شامل ارتباط با رسانه انتقال داده ، سیگنال ها ، جریان پیوسته انتقال داده ، عناصری که سیگنال ها را بر روی رسانه انتقال داده قرار می دهند و تکنولوژی های متعدد دیگری است . اترنت لایه اول دارای یک نقش اساسی در مبادله اطلاعات بین دستگاه ها می باشد. در این رابطه محدودیت های خاصی نیز وجود دارد که لایه دوم با هدف غلبه بر محدودیت های فوق ،‌ امکانات خاصی را ارائه می نماید :
لایه اول ، نمی تواند با لایه های بالاتر ارتباط برقرار نماید .
لایه دوم از طریق LLC ( برگرفته از Logical Link Control ) با لایه بالاتر ارتباط برقرار می نماید .
لایه اول ،‌ قادر به شناسائی کامپیوترها نمی باشد .
لایه دوم از یک فرآیند آدرس دهی خاص استفاده می نماید .
لایه اول ، صرفا" قادر به تشریح جریان مستمر داده های صفر و یک است .
لایه دوم از فریم به منظور سازماندهی و گروه بندی بیت ها استفاده می نماید .
• زیر لایه های Data Link به منظور سازگاری بین تکنولوژی ها و مبادله اطلاعات بین کامپیوترها مطرح می گردند :
زیر لایه MAC ،‌ در ارتباط با عناصر فیزیکی است که از آنان به منظور مبادله اطلاعات استفاده می گردد .
زیر لایه LLC ، مستقل از تجهیزات فیزیکی است و از آن به منظور فرآیند مبادله اطلاعات استفاده می گردد .

نامگذاری

• برای عرضه محلی فریم ها در اترنت ،‌ می بایست از یک مدل آدرس دهی به منظور شناسائی کامپیوترها و اینترفیس ها استفاده گردد . اترنت از آدرس های MAC که طول آنان چهل و هشت بیتی است و به صورت دوازده رقم مبنای شانزده نمایش داده می شوند ،‌استفاده می نماید . اولین شش رقم مبنای شانزده که توسط موسسه IEEE مدیریت می گردد ، مسئولیت شناسائی تولید کننده را برعهده دارد . این بخش از آدرس MAC را OUI ( برگرفته از Organizational Unique Identifier ) می گویند . شش رقم باقیمانده مبنای شانزده ، شماره سریال اینترفیس را مشخص می نماید .
• آدرس های MAC ، درون حافظه ROM نوشته شده و در زمان مقداردهی اولیه کارت شبکه در حافظه RAM مستقر می گردند . به آدرس های فوق BIA ( برگرفته از burned-in addresses ) نیز گفته می شود.
• در لایه Data Link ،‌ اطلاعات موردنیاز MAC ( هدر و دنباله ) به داده دریافتی از لایه بالاتر اضافه خواهد شد . اطلاعات فوق شامل اطلاعات کنترلی برای لایه Data در سیستم مقصد می باشد .
• کارت شبکه از آدرس MAC به منظور تشخیص محل ارسال پیام در لایه های بالاتر مدل مرجع OSI استفاده می نماید . کارت شبکه برای تشخیص فوق از پردازنده کامپیوتر استفاده نخواهد کرد . بدین ترتیب زمان مبادله اطلاعات در شبکه های اترنت بهبود پیدا خواهد کرد .
• در یک شبکه اترنت ،‌ زمانی که یک دستگاه اقدام به ارسال داده می نماید ، می تواند یک مسیر ارتباطی را با سایر دستگاه ها با استفاده از آدرس MAC مقصد فعال نماید . دستگاه مبداء یک هدر را به آدرس MAC مقصد مورد نظر اضافه می نماید و داده را بر روی شبکه ارسال می نماید . به موازات انتشار داده بر روی محیط انتقال شبکه ، کارت شبکه هر یک از دستگاه های موجود در شبکه ، آدرس MAC اطلاعات ارسالی را بررسی تا تشخیص دهد که آیا این بسته اطلاعاتی برای وی ارسال شده است و یا خیر . در صورتی که آدرس MAC موجود در فریم با آدرس MAC کامپیوتر دریافت کننده مطابقت ننماید ، کامپیوتر و یا دستگاه مقصد آن را دور خواهد انداخت . زمانی که داده به مقصد مورد نظر خود می رسد ، کارت شبکه یک نسخه از فریم را تکثیر و آن را در اختیار لایه های OSI قرار می دهد . در یک شبکه اترنت ، تمامی گره ها می بایست هدر MAC را بررسی نمایند ( حتی‌ در مواردی که گره های درگیر در مبادله اطلاعات در مجاورت فیزیکی یکدیگر باشند ) .
• تمامی دستگاه های متصل شده به یک شبکه محلی اترنت دارای آدرس MAC می باشند ( ایستگاه ها ، چاپگرها ، روترها و سوئیچ ها ) .

فریم در لایه دوم

• برای رمز کردن و ارسال جریان مستمر بیت ها ( داده ) بر روی رسانه انتقال داده فیزیکی ، عملیات گسترده ای می بایست انجام شود ولی برای مبادله اطلاعات عملیات فوق به تنهائی کافی نمی باشد . با تعریف یک ساختمان داده خاص،‌ امکان دریافت و ذخیره اطلاعات ضروری که امکان بدست آوردن آنان توسط بیت های رمز شده وجود ندارد ، فراهم می گردد . اطلاعات زیر نمونه هائی در این زمینه می باشد :
- کدام کامپیوتر در حال مبادله اطلاعات با کامپیوتر دیگری است .
- چه زمانی مبادله اطلاعات بین کامپیوترها شروع و چه زمانی خاتمه می یابد .
- ارائه روشی برای تشخیص خطاء که در زمان مبادله اطلاعات ممکن است اتفاق بیافتد .
- کدام کامپیوتر امکان استفاده از محیط انتقال را برای برقراری یک مبادله اطلاعات بدست گرفته است .
• فریم ،‌واحد داده در لایه دوم بوده و با استفاده از فرآیند framing تمامی عملیات کپسوله می گردد . هر استاندارد ممکن است ساختار خاصی را برای فریم تعریف کرده باشد . یک فریم از چندین بخش ( فیلد ) تشکیل می گردد . هر فیلد نیز از مجموعه ای بایت تشکیل شده است :
فیلد شروع فریم : A
فیلد آدرس :B
فیلد نوع / طول : C
فیلد داده : E
فیلد FCS : F
• زمانی که کامپیوترها به یک رسانه انتقال داده متصل می گردند ، می بایست آنان از روشی به منظور استفاده از محیط انتقال برای ارسال پیام و آگاهی به سایر کامپیوترها استفاده نمایند . در این رابطه از تکنولوژی های متعددی استفاده می گردد که هر یک دارای روش مختص به خود برای انجام این فرآیند می باشند . تمامی فریم ها ، صرفنظر از نوع تکنولوژی ، دارای یک سیگنال آغازین مشتمل بر دنباله ای از بایت ها می باشند .
• تمامی فریم ها شامل اطلاعات نامگذاری نظیر نام گره مبداء ( آدرس MAC ) و نام گره مقصد ( آدرس MAC ) می باشند .
• اکثر فریم ها دارای تعدادی فیلد خاص نیز می باشند . در برخی تکنولوژی ها ، یک فیلد طول مسئولیت مشخص نمودن طول واقعی یک فریم بر حسب بایت را برعهده دارد . برخی فریم ها دارای یک فیلد "نوع " می باشند که پروتکل لایه سوم که درخواست را ارسال نموده است ، مشخص می نماید .
• علت ارسال فریم ها ،‌ دریافت داده لایه های بالاتر از مبداء به مقصد مورد نظر است . بسته داده دارای دو بخش مجزاء می باشد : داده User Application و بایت های کپسوله شده برای ارسال به کامپیوتر مقصد . در این رابطه ممکن است بایت های دیگری نیز اضافه گردد . فریم ها دارای‌ یک حداقل طول برای فرآیند تنظیم زمان می باشند . در فریم های استاندارد IEEE ، بایت های LLC نیز در فیلد داده قرار می گیرند . زیر لایه LLC ، داده پروتکل شبکه ، یک بسته اطلاعاتی IP را دریافت و اطلاعات کنترلی را به آن اضافه نموده تا شرایط مناسب برای توزیع بسته های اطلاعاتی به مقصد مورد نظر فراهم گردد .
• تمامی فریم ها به همراه بیت ها ، بایت ها و فیلدهای مربوطه مستعد خطاء از منابع متعددی می باشند. فیلد FCS ( برگرفته از Frame Check Sequence ) شامل یک مقدار عددی است که توسط گره مبداء و بر اساس داده موجود در فریم محاسبه می گردد . پس از محاسبه FCS ،‌ مقدار استخراج شده به انتهای فریم ارسالی اضافه خواهد شد . زمانی که گره مقصد ، فریم را دریافت می نماید ،‌مجددا" مقدار FCS محاسبه و با مقدار موجود در فریم مقایسه می گردد . در صورتی که دو عدد با یکدیگر متفاوت باشند ، نشاندهنده بروز خطاء در زمان ارسال اطلاعات می باشد . در چنین مواردی ،‌فریم دورانداخته شده و از گره مبداء درخواست می شود که مجددا" اطلاعات را ارسال نماید .

• برای محاسبه FCS از سه روش عمده استفاده می گردد :

روش اول : ( Cyclic Redundancy Check (CRC ، محاسبات را بر روی داده انجام می دهد .
روش دوم : Two-dimensional parity : در این روش با اضافه کردن بیت هشتم ، زوج و یا فرد بودن تعداد یک های موجود در فریم مشخص می گردد .
روش سوم : Internet checksum : در این روش مقدار تمامی بیت های داده با یکدیگر جمع می گردد .
فریم ،‌ واحد داده در لایه دوم مدل مرجع OSI است . در واقع ،‌ فریم یک ساختمان داده خاص مشتمل بر چندین فیلد است که هر یک از آنان به منظور انجام وظایف تعریف شده ، تعداد مشخصی بایت را به خدمت خواهند گرفت . در ادامه به بررسی ساختمان داده فوق ، خواهیم پرداخت .

ساختار فریم اترنت

• ساختار فریم در لایه Data Link ، تقریبا" برای تمامی سرعت های اترنت ( از ده تا ده هزار مگابیت در ثانیه ) یکسان می‌ باشد . این وضعیت در لایه فیزیکی وجود نداشته و هر یک از نسخه های اترنت دارای یک مجموعه قوانین جداگانه و مختص به خود می باشند .

جمعه یازدهم 11 1387

رد پا ی به جا مانده از از شما در اینترنت را مدیریت کنید 

عبارت کوکی Cookie را در دنیای اینترنت امروزی به خاطر کاربرد زیادشان احتمالا شنیده اید. کار اصلی کوکی ها به زبان ساده ذخیره اطلاعات وارد شده توسط شما در سایت های مختلف است. به خاطر وظیفه حساسی که کوکی ها بر عهده دارند طبعأ مسئله امنیت برای آنها بسیار مهم است. در این ترفند قصد داریم تا شما را با نحوه مدیریت صحیح این کوکی ها و حفاظت اطلاعات شما در مرورگر اینترنت اکسپولرر که وظیفه فراخوانی این اطلاعات را دارد آشنا کنیم.
جهت تنظیم اولویت های Cookie , مراحل زیر را انجام دهید:
مرورگر Internet Explorer خود را باز نمایید و منوی Tools وارد Internet Option شوید. سپس در پنجره باز شده ، وارد تب Privacy شوید.
اکنون میتوانید با استفاده از Level موجود در این تب ، میزان پذیرش کوکی ها را تنظیم کنید. بدین شکل که:
- Block All Cookies - مسدود کردن تمامی کوکی ها
- High - مسدود کوکی ها با فیلتر بالا
- Medium High - مسدود کوکی ها در حد متوسط رو به بالا
- Medium - مسدود کوکی ها در حد متوسط
- Low - مسدود کردن کوکی ها با فیلتر کم
- Accept All Cookies - پذیرش تمامی کوکی ها
اگر سایتهایی فقط در صورت پذیرفتن Cookie های آنها اجازه وارد شدن به این سایتها را میدهند , میتوانید تنظیم های Privacy را ا به مقداری بجز Block All Cookies یا Accept All Cookies تغییر دهید و سپس دکمه Edit را کلیک کنید تا کادر مکالمه Per Site Privacy Actions بنمایش گذاشته شود .
در کادر متن (Address Of Web Site ) , نام سایت مورد نظر را وارد کنید و سپس دکمه Allow یا Block را کلیک کنید . اجازه دادن = Allow , باز داشتن = Block
جهت حذف یک سایت , سایت مورد نظر را از لیست انتخاب کنید و سپس دکمه Remove را کلیک کنید .
در پایان تمامی پنجره ها را OK کرده و خارج شوید.
  

دسته ها :
جمعه یازدهم 11 1387
X